top of page

Persbericht: The Creativity Conference start morgen

The Creativity Conference

3-5 augustus

Online & gratis


Nu The Creativity Conference - een van 's werelds grootste bijeenkomsten van creatieve geesten, die online wordt gestreamd voor een wereldwijd publiek - achter de spreekwoordelijke hoek dreigt te komen, willen we graag nog eens jullie aandacht daarvoor vragen.


Deel de volgende links met jullie publiek:


De meer dan 85 gasten die dit jaar op de Creativiteitsconferentie zullen spreken, komen uit een groot aantal verschillende disciplines, waaronder beeldende kunst, fotografie, podiumkunsten, muziek, film, tv, gaming, literatuur en motivational speaking.

Hoewel onze sprekers ideeën en inzichten, zowel unieke als universele invalshoeken en technieken, en zowel verhalen als anekdotes met jullie zullen delen, zijn we er echt van overtuigd dat iedereen creatief kan zijn. Soms hebben we gewoon de juiste motivatie nodig, het geloof dat we allemaal die speciale vonk in onszelf kunnen vinden, of een manier om sneller en efficiënter te vinden wat we zoeken binnen de veelheid aan beschikbare opties dan we tot nu toe hebben gedaan... en op The Creativity Conference is dat precies wat we proberen te doen.


Niet zomaar een conferentie


Creativiteit is door de eeuwen heen altijd een bepalende factor geweest voor de toekomst van de mensheid. De wil - of zelfs de drang - om te creëren, om met iets nieuws en origineels, iets unieks, iets memorabels, naar buiten te komen is een belangrijke drijfveer voor velen, zo niet ieder van ons.


Het is niet alleen een verlangen, het is heel vaak een onontkoombare drang, iets wat ons het gevoel geeft dat we ten volle leven en dat ons in staat stelt om uit te vinden, kunstenaar te worden, de beste manier te vinden om met iemand te praten of om oplossingen te bedenken voor problemen waarmee we als individu, organisatie of zelfs hele gemeenschappen en culturen te kampen hebben.


Helaas wordt ons vaak geleerd dat creativiteit altijd aangeboren is, dat ze niet kan worden aangeleerd of zelfs maar gecultiveerd - en de meeste sprekers op The Creativity Conference zouden het daar niet mee eens zijn. Van 3 tot 5 augustus zullen zij hun visie op creativiteit met de wereld delen.


Met invloedrijke bedrijven als Dell, Intel en NVIDIA als sponsors, en met partners als Creative One Eleven, Awareness Ties, FilmDoo, The Icelandic Film School, Misfit, Buoyancy en Raindance, mag het duidelijk zijn dat The Creativity Conference niet zomaar een evenement is - het is een bijeenkomst van geesten die een potentieel transformatieve ervaring biedt, een ontmoetingsplaats voor creatieven over de hele wereld, en een manier om niet alleen af te stemmen en naar elkaar te luisteren te luisteren, maar om ook actief deel te nemen aan dit enorme samenwerkingsproject.


We weten allemaal dat er door mensen over de hele wereld die verandering ten goede willen zien een beroep wordt gedaan op onze collectieve creativiteit - zowel in hun persoonlijke leven als in onze wereldwijde gemeenschap zelf. In een wereld waarin stagnatie koste wat kost moet worden vermeden, zou het team van The Creativity Conference graag een klein steentje bijdragen aan een betere wereld voor iedereen.


Delen


Hierbij nodigen wij u uit om het nieuws over The Creativity Conference, haar sprekers en haar doelstellingen te delen met uw lezers, luisteraars, kijkers, volgers en abonnees. Uiteraard staan onze gasten en teamleden geheel tot uw beschikking om vragen te beantwoorden, ideeën uit te wisselen en/of interviews te doen.


Volgende niveau


Of je nu een journalist, een blogger, een vlogger, een columnist of een influencer bent: The Creativity Conference is er zowel voor jou als voor je publiek. We zouden graag je ervaring personaliseren en je helpen met het schrijven van je artikel, het opnemen van je podcast, het afnemen van je interviews of het filmen van je beelden op welke manier dan ook, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en te vragen naar suggesties of meer info.


Onze sprekers


Onze sprekers hebben allemaal een unieke kijk op creativiteit. Sommigen zullen persoonlijk advies geven op basis van hun eigen ervaringen, anderen bieden meer filosofische benaderingen, wetenschappelijke vasten, praktische suggesties of inspirerende toespraken op basis van hoe ze erin slaagden hun eigen obstakels te overwinnen.


Enkele van onze gasten zijn designleider Mike Pell, global business leader Marty Zalewski, topfotograaf Marc Aitken, kunstenaar Gordon Scott, actrice Franziska Brandmeier, prijswinnend muzikant Alex Hummingson, filmproducent en Raindance Film Festival-flounder Elliot Grove, en tientallen anderen.


Het is bijna onmogelijk om in dit persbericht een volledige lijst op te nemen - ook al omdat het merendeel van de gasten veel verschillende terreinen bestrijkt!


Klik op deze link om al onze sprekers te vinden. Deel ook deze link zodat uw publiek zich kan inschrijven voor The Creativity Conference - Het is allemaal gratis en het zal hen ook toelaten om deel te nemen aan een gratis wedstrijd om een Dell Precision laptop ter waarde van meer dan $3.400 te winnen.


Een volledige lijst van al onze sprekers vind je hier op de website van The Creativity Conference:


www.creativityconference.is


Neem contact met ons op via:


dirk@badass.be

+32 (0)494 38 27 44


Alvast hopelijk tot gauw!


13 views0 comments

Comments


bottom of page