top of page

Persbericht: GameFloor introduceert 'Student Study Days'

Met trots kondigt GameFloor, het nog vrij nieuwe game- en ontmoetingscafé in het Leuvense Kinepolisgebouw, de lancering aan van de 'Student Study Days', een inspirerende maand die zich specifiek op studenten richt, terwijl GameFloor natuurlijk ook gewoon open blijft voor iedereen. De Student Study Days vinden plaats van 28 mei tot en met 28 juni 2024, en bieden een ideale combinatie van studieruimte, ontspanning, en gaming.


Het Student Study Days Event duurt elke dag tot 17 uur en om ervoor te zorgen dat alle studenten ongestoord de boeken of schermen in kunnen duiken, worden gamers pas weer toegelaten vanaf 16 uur. Op die manier kunnen er immers niet al te veel afleidingen zijn!GameFloor persbericht Student Days
.pdf
Download PDF • 854KB

Klik op de link hierboven om het volledige persbericht te downloaden in verrijkt pdf-formaat


Naast de alom bekende gamingfaciliteiten, onderscheidt GameFloor zich vooral door zijn acht gamecomputers en gespecialiseerd aanbod in zowel trading card games (TCG) als bordspellen. Die tabletop games worden aangeboden in samenwerking met GameLootz, wat garant staat voor een constante voorraad van TCG-producten, terwijl er ook op voorhand kan besteld worden. Hierdoor kunnen liefhebbers van spellen als Digimon TCG, Yu-Gi-Oh, en binnenkort ook de game rond wereldtopper One Piece hier altijd de allernieuwste producten terugvinden.


Elk weekend, enkele uitzonderingen niet meegerekend, organiseert GameFloor bovendien sessies waarbij de Digimon-groep samenkomt om elkaar uit te dagen in bloedstollende spelsessies.


Alsof dat nog niet genoeg is, zal er vanaf juni elke maand een rollenspel worden voorgesteld door Badass Intensive Acting Studios. De sessies zullen bovendien geregeld opgenomen en gestreamd worden, onder andere met het oog op een nieuwe serie die in samenwerking met een Belgisch productiehuis zal opgenomen worden.


Gratis te spelen


GameFloor streeft ernaar om haar winkelruimte uit te breiden en de productpresentatie alsmaar aantrekkelijker te maken. Sinds kort worden alle bord-, kaart- en rollenspellen zelfs gratis aangeboden, met een vriendelijk verzoek aan de klanten om minstens elk uur een consumptie te bestellen. Zelfs aanschuiven voor de computers kan aan democratische prijzen, terwijl er toch heel wat kracht in de desktops schuilt en er met uitstekende, supersnelle invoerapparatuur wordt gewerkt.


Wil je tussendoor even op een andere manier ontspannen? Dat kan in de zetel, aan de tafels, of op een van de dartbanen… want ook darten is – je raadt het al – gewoon gratis voor alle klanten, natuurlijk.


Inrichting


Om de speelervaring nog verder te verbeteren, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de inrichting en decoratie om zo een nog warmere en uitnodigende sfeer te creëren. Dit zorgt ervoor dat GameFloor niet alleen een plaats is om te gamen, maar ook simpelweg een gezellige ontmoetingsplek vormt.


In vergelijking met gelijkaardige winkels, biedt GameFloor een betere toegankelijkheid, een breder spelaanbod, een grotere verscheidenheid aan snacks, lagere drankprijzen, en een breder scala aan activiteiten, waaronder demonstraties, de reeds vermelde dartbanen, en dus ook een fantastische pc-gamingervaring aan een van de acht daarvoor voorziene computers.


Voor de Pers


We nodigen media hartelijk uit om zelf de unieke sfeer en faciliteiten van GameFloor te ervaren, voor of tijdens de 'Student Study Days'. Het is een uitstekende kans om betrokken te raken bij de dynamische gamingcommunity in Leuven en om getuige te zijn van een creatieve combinatie van leren en spel.


Bezoek onze website, www.gamefloor.be, voor meer informatie over GameFloor en de aankomende 'Student Study Days'. Aanvullende details over de acteer- en zanglessen die Badass Intensive Courses en Badass Intensive Acting Studios organiseren zijn te vinden op www.intensiveacting.com.Voor meer informatie, interviews, of aanmeldingen, kan je zoals gewoonlijk contact opnemen via:


dirk@badasspr.com of telefonisch via +32 (0)494 38 27 44

 

16 views0 comments

Comments


bottom of page